WELCOME

Sunday, 25 December 2011

Downlode Buku Pengurusan Makmal Edisi terbaru :


Klik sahaja di sini :http://www.moe.gov.my/bpk/index.php?option=com_docman&task=search_result&Itemid=83

Langkah-langkah untuk Downlode ke fail komputer anda : 
  
1.   Taip di Search Keyword :  Buku Pengurusan Dan Keselamatan Makmal Sains.
2.   Klik Search
3.   Klik di Buku Panduan Pengurusan Makmal Sains
4.   Selesai.

7 comments:

  1. dah masuk kat laman web KPM?cmne nak download,mne 1 nak klik...xde pon pasal buku panduan ni??

    ReplyDelete
  2. x dapat nak dwnload la...

    ReplyDelete
  3. pergi ke laman web rasmi kpm. kemudian serach di sana. insyaallah dapat.

    http://www.moe.gov.my/jpnjohor/v6/index2.php?UT=11&MN=40&BHS=&JN=J&W=1076

    ReplyDelete
  4. knp ssh sgt nk dowmload buku ni?

    ReplyDelete
  5. click jer butang nak download benda ni yg keluar,,mohon pencerahan

    Not Found

    The requested URL /bpk/index.php was not found on this server.

    Apache/2.2.15 (CentOS) Server at www.moe.gov.my Port 80

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.... dah cuba download tapi xboleh...cm ne nak dapatkan buku ini.

    ReplyDelete
  7. dah sejam mencari....tak dapat dapat juga. menyusahkan je. takyah buat page kalau tak mesra pengguna..

    ReplyDelete